Política de Privacitat

Es proporciona informació sobre l’ús i tractament de les dades de caràcter personal dels usuaris que realitzin algun tipus d’activitat en el domini www.criand.ad. Es considerarà que tot usuari que accedeixi o participi en el serveis de Criand accepta íntegrament la Política de Privacitat.

Per tant, li recomanem que llegeixi amb atenció la política de privacitat perquè tingueu tota la informació en relació als seus drets legals.

Qui és el responsable del tractament de les dades?

Quan els visitants deixen comentaris a la web, recollim les dades que es mostren al formulari de Aquesta pàgina web pertany a Criand, amb Número de Registre Tributari L-715733-J, sent l’entitat responsable en la gestió de dades personals. Per qualsevol informació complementària, es facilita les dades de contacte: info@criand.ad.

Quin és el marc legal en que s’aplica el processament de les dades personals?

El grup Criand es compromet a protegir les dades personals d’acord a la Llei 15/2003, qualificada de protecció de dades personals.  

Quina és la finalitat del tractament de les dades?

Criand es responsabilitza del bon ús i tractament responsable de les dades facilitades per aquells usuaris que es registrin a la pàgina web. La finalitat de la Política de Privacitat orienta el tractament de les dades perquè puguin sigui incloses en l’agenda de contactes, gestionar la relació comercial i ajudar als usuaris a perfilar la contractació de serveis que sigui la més adient.y.

Durant quant de temps guardem les dades?

S’emmagatzema tota la informació personal que proporcionin aquells usuaris que es registrin a la pàgina web. Els comptes registrats són a títol individual i l’accés serà d’ús exclusiu per als propis usuaris, fent un ús responsable i sense compartir-ho amb terceres persones.

Per garantir la privacitat de les dades, se li facilitarà a l’usuari la creació d’una contrasenya personal per accedir a la pàgina web, tant per fer ús dels serveis de Criand com per gestionar les seves pròpies dades, podent editar-les o suprimir-les en qualsevol moment, exceptuant el nom d’usuari.

Quins drets teniu sobre les vostres dades?

Criand reconeix el dret a proporcionar un fitxer de les vostres dades personals per aquells casos que disposin d’un compte en la pàgina web o en aquelles casos en que s’hagin realitzat comentaris.

Tanmateix, podeu sol·licitar l’eliminació de qualsevol dada personal vostra. No s’inclouen aquelles dades que estiguem obligats a conservar amb propòsits administratius, legals o de seguretat.

Si sol·liciteu un reinici de contrasenya, l’adreça UP s’inclourà en el correu electrònic de reinicialització.

On enviem les vostres dades?

L’activitat i comentaris dels usuaris han de ser comprovats mitjançant un servei de detecció de brossa automatitzat.